"Strategisen tiedon hyödyntämisen kumppani."

S.Y.B. Finland Oy on suomalaisten omistama, edistykselliseen tiedonhallintaan ja langattomiin yritysratkaisuihin keskittyvä ohjelmistotoimittaja.

Menestyksemme tukijalkoja ovat alansa vahvimmat päämiehet sekä asiakkaiden arvostama osaaminen ja korkea asiakastyytyväisyys. Asiakkaitamme ovat organisaatiot, joiden tarvitsee käsitellä suuria määriä tietoa tehokkaasti, luotettavasti ja joustavasti. Keskeisimpiä asiakasryhmiämme ovat telekommunikaatio- ja finanssisektorit, metsäteollisuus ja julkishallinto.

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm. TeliaSonera, FD Finanssidata, HSL, HSY, Tallink, SEB, JCDecaux, VR, SanomaNews, Tulli, Securitas ja Aurubis.

Ratkaisumme pohjautuvat maailman johtavan tiedonhallinnan innovaattorin SAP:n Sybase-teknologioihin, ja niitä hyödyntävät muun muassa useat telekommunikaatio- ja finanssialojen, metsäteollisuuden ja julkishallinnon organisaatiot Suomessa ja Baltian maissa.

Toimintamme kattaa tuotteiden lisäksi konsultoinnin, teknisen tuen, koulutuksen ja oman langattomiin järjestelmiin keskittyneen tuotekehityksen. Vuonna 1994 perustetun S.Y.B. Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja yrityksellä on lisäksi toimipisteet Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa. Olemme SAP:n kultatasoinen kumppani Suomessa ja Baltiassa.