Konsultointipalvelut

S.Y.B. Finland Oy tarjoaa konsultointiapua kaikkien ratkaisujensa liiketoiminnalliseen hyödyntämiseen. Pitkä kokemuksemme takaa, että pystyt käyttämään hyväksesi uusinta teknologiaa parhaalla mahdollisella tavalla oman liiketoimintasi kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Konsultointi

S.Y.B:n Konsultointipalvelut-organisaatio auttaa asiakkaitamme saamaan parhaat mahdolliset tulokset investoinneistaan SAP Sybase ja SAP HANA -teknologiaan. Johtoasemassamme tiedonhallinnan ja mobiilitiedon ratkaisujen alalla tarjoamme konsultointipalveluja, jotka maailmanlaajuinen asiantuntijoiden joukko suorittaa saadakseen ympäristönne käyntiin nopeasti ja toimimaan tehokkaammin — tapahtui liiketoimintanne sitten toimistossa tai tien päällä.

Tuotekonsultointi

Palvelumme alkavat tuotekohtaisista konsultointisopimuksista, jotka auttavat teitä SAP Sybase -tuotteiden asennuksissa ja konfiguraatioissa, ja voivat sisältää tarvittaessa niiden jatkuvaa hallinnointia. S.Y.B:n konsultit suorittavat arkkitehtuurien luontia, high-availability -arviointeja, vianetsintää tai suorituskyky- ja hienosäätösitoumuksen taatakseen että saatte parhaan mahdollisen suorituskyvyn SAP Sybase-toteutuksestanne. Tarjoamme myös DB-migraatio- ja päivityspalveluja sekä SAP HANA -tuotteeseen liittyvää konsultointia, mm. mallinnus ja hallinnointi.

Mobiiliympäristöjen kehitys- ja konsultointipalvelut

S.Y.B:n konsultointi auttaa teitä laajentamaan, parantamaan tai paremmin hyödyntämään IT-investointejanne. Toimimme yhdessä kaikkien teollisuusaloilla toimivien partnereidemme kanssa arvioidaksemme, suunnitellaksemme ja toteuttaaksemme mobiiliteknologioita. Taitavat ja tietävät kehittäjämme sekä partneriverkostomme ymmärtävät näiden teknologioiden haasteet ja hallitsevat sekä sovellusten suunnittelun että kehityksen — tukien useita yhdessä toimivia järjestelmiä — niin uusien kuin perinteisten sovellustenkin.